Actie

Stichting Kadowinja scoort voor KASHjongerenprojecten tijdens de “scoren  voor uw vereniging 2021”.

Op 14 oktober 2021 organiseert stichting Kadowinja een nabelactie, gefaciliteerd door de Vriendenloterij, om zo geld in te zamelen voor ons therapeutisch zwembadproject in Kenia. En jij kunt ons daarbij helpen.

Graag vernemen we van jou of je stichting Kadowinja en daarmee het KASHjongerenproject wilt steunen middels een lot in de Vriendenloterij.
De mensen die toezeggen onze stichting te willen steunen, worden op 14 oktober tussen 19.00 en 22.00 gebeld door een van onze vrijwilligers om het lot te activeren. 
Het is de moeite meer dan woord, want: minimaal 40% van jouw lot komt ten goede aan Kadowinja bij de vriendenloterij is het alle dagen prijs, met elke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking.
Zo zijn er dagelijks 
winnaars van €10.000, elke zaterdag gaat er €100.000 uit en elke maand €1 miljoen! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur perdag een winnaar van €1000.
de vriendenloterij keert tijden de “scoren voor uw vereniging 2021” extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die meeste loten hebben verkocht.
Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor stichting Kadowinja en KASHjongerenprojecten bijeen te brengen. 
Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we het therapeutische zwembad kunnen realiseren.


Wil je stichting Kadowinja graag steunen? Meld je dan aan via
Kash2022project@gmail.com